За къща "ЕГО"

Къщата за гости "ЕГО" е разположена на два етажа. На първия етаж се намират просторно фоайе с мека мебел и LCD телевизор, помещение с капацитет за 10 човека с телевизор, тоалетна и оборудвана кухня. Непосредствено до нея за летния сезон на двора е изградено закрито барбекю с ел. скара и такава на дървени въглища, голяма маса и пейки.
На втория етаж на къщата са разположени четирите стаи за настаняване на гости. Три от стаите са двойни, като две от тях са с голямо легло тип спалня, а другата стая е с две единични легла. Четвъртата стая е тройна тя разполага с голямо легло тип спалня и едно единично легло. Всяка стая е модерно обзаведена със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, безжичен интернет, хладилник, локално парно отопление и климатик. Баните са оборудвани със сешоари, леглата са с матраци Магнифлекс. На разположение на гостите е гладачна маса и ютия. На етажа е оборудвана мини кухня за приготвяне на закуска. Разполага с кафе машина и безплатно кафе.
Къщата разполага с едно място за паркиране в двора и възможност за паркиране пред къщата на осветено място с денонощно видео наблюдение.
 
ЦЕНИ вижте тук
 

Снимки вижте тук